Totul a avut loc în comuna ieșeană Ceplenița pe data de 20 octombrie 2022. În urma unui conflict între cei doi iubiți, bărbatul s-ar fi năpustit asupra femeii. Potrivit anchetatorilor, victima în vârstă de 40 de ani, Mihaela Sînzianu a fost strangulată.

La scurt timp după ce a fost găsit trupul neînsuflețit al victimei, oamenii legii l-au dus la audieri pe principalul suspect al crimei, concubinul femeii. Mai exact, este vorba despre Petru Vrăjmașu, un bărbat în vârstă de 40 de ani.

Citeste si: Alexandra a fost ucisă cu sânge rece chiar în propria casă, în Italia. Soțul româncei este căutat de carabinieri

„Este în arestul poliției, încă se anchetează. În momentul de față, nu știm dacă decesul a survenit din cauza lui, dar vecinii au dat declarații… Nu știm mai nimic, ea avea 40 de ani. Sigur se mai consuma alcool, ca la țară, dar nu îi cunosc foarte bine. O să aflăm de acum încolo ce s-a întâmplat”, a transmis Dumitru Laiu, primarul comunei în care a avut loc tragedia, conform bzi.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După audieri s-a decis arestarea preventivă a concubinului victimei pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, polițiștii au deschis  în acest caz un dosar penal pentru omor al unui membru al familiei.

Ce au transmis oamenii legii după tragedia care a tulburat comuna Ceplenița  

„În baza art. 226 din Codul de procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi şi, în consecinţă, în baza art.

202, raportat la art. 223 alin. (2) din Codul procedură penală, ia faţă de inculpatul Vrăjmaşu Petru, în prezent aflat în stare de reţinere în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Iași, cercetat în dosarul de urmărire penală nr. 858/P/2022, sub acuzația săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, prevăzută de art. 199 alin. (1), raportat la art. 188 alin. (1) din Codul penal, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.10.2022 până la data de 18.11.2022, inclusiv.

În baza art. 230 alin. (1) din Codul de procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă faţă de inculpat. În baza art. 229 din Codul de procedură penală, dispune încunoștințarea de îndată a autorității competente, respectiv a Direcției Generale de Asistență Socială şi Protecția Copilului Iaşi, în vederea luării măsurilor de ocrotire faţă de copilul minor al victimei Sînzianu Mihaela”, au transmis anchetatorii, potrivit bzi.ro.

Citeste si: Preot din Iași, acuzat că a păcătuit cu soția unui român plecat la muncă în străinătate

Mihaela Sînzianu, femeia în vârstă de 40 de ani care s-a stins din viață a lăsat în urmă o fetiță de doar 11 ani, care ar fi fost acasă chiar în momentele în care mama ei își găsea sfârșitul. Momentan, nu se ştie cu exactitate dacă minora a văzut întreagă scenă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Copila în vârstă de 11 ani a fost luată de cei de la DGASPC şi mai apoi plasată în regim de urgenţă la o mătușă din partea mamei, în comuna Cotnari. Minora primeşte consiliere psihologică, în timp ce polițiștii continuă ancheta. Se pare că între cei doi concubini ar mai fi existat incidente şi în trecut, mai ales pe fondul consumului de alcool, dar cei care îi cunosc nu se aşteptau să se ajungă la o asemenea tragedie. 

Citeste si: Descoperire șocantă pe o faleză din Galați. Muncitorii de la salubritate au găsit oase umane


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si