Alfonso Caiazzo, fiul presupusului criminal, a fost cel care a făcut publice informațiile referitoare la incidentul care i-a nenorocit familia.

Tânărul a fost cel care a descoperit trupul neînsuflețit al cumnatului său, realizând mai apoi că și soția sa se afla în pericol. Întregul scenariu a creat o atmosferă de groază și disperare în rândul membrilor familiei, iar Alfonso a fost cel care a luat măsuri pentru a solicita ajutor și a proteja ceilalți membri ai familiei în situația critică.

Citește și: Caz halucinant într-un azil de bătrâni! O femeie s-a stins din viață după ce a fost tratată cu o pungă de mazăre congelată

Acesta și-a sunat de urgență partenera pentru a o avertiza să se încuie în casă, ba chiar să nu deschidă ușa nimănui. Din nefericire, în momentul în care Alfonso a ajuns acasă, era deja mult prea târziu: a descoperit cu groază că soția sa zăcea fără suflare în baie, fiind ucisă de propriul său tată.

Criminalul era îndrăgostit nebunește de nora sa

Prins într-o stare de disperare, tânărul italian a început să-și caute în grabă copii, în tot acest timp fiind cuprins de frica celui mai negru scenariu posibil. Cu toate acestea, vecinii au intervenit rapid și au reușit să-i salveze pe cei mici, protejându-i de un destin tragic.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Luigi, ginerele criminalului, a fost împușcat de șapte ori, în timp ce Maria Brigida, nora acestuia, a fost împușcată de cinci ori. Alfonso și sora sa geamănă nu au ezitat să dezvăluie autorităților că tatăl lor este responsabilul pentru acest act oribil.

Citește și: Un italian a găsit în pereții casei moștenite o comoară de miliarde de lire. "Economiile de-o viață ale bunicului meu"

Raffaele Caiazzo a vîzut negru în fața ochilor atunci când a observat cum cineva se apropia de nora sa la un restaurant. Alfonso bănuia că tatăl său era îndrăgostit de soția lui, având în vedere că acesta i-ar fi mărturisit că a avut o relație cu ea.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Fantezia tatălui meu ne-a stricat viața, așa că eu și Anna i-am spus mamei că nu mai vrem să-l vedem ”, a declarat italianul. Mai mult, chiar și sora bărbatului a confirmat că întreaga familie suspecta, de câteva luni deja, că tatăl lor era obsedat de noră. 

Citește și: Povestea de succes a Anei: cum a ajuns de la îngrijitoare la patroana unui magazin cu produse tradiționale din Spania? „Întotdeauna am muncit mult”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si