Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat și-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuțit, din cauza geloziei

Bărbatul de 34 de ani a ucis-o pe iubita lui de 28 de ani după ce i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, pe fondul geloziei.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Polițiștii din Giurgiu au fost sesizați marți după-amiază de către o persoană din localitatea Herăști care anunța autoritățile că un bărbat își lovește iubita. Bărbatul de 34 de ani din comuna Valea Dragului a fost identificat de agenți.

Citeste si: Bilanţul deceselor provocate de Covid-19 în Brazilia a trecut de 30.000 după un nou record de contaminări

Agresorul le-a spus autorităților că și-a ucis iubita, o tânără de 28 de ani, din comuna Valea Dragului, după ce a atacat-o și a lovit-o în repetate rânduri cu un cuțit, din cauza geloziei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Nicuşor Dan: Problema poluării poate să fie rezolvată şi într-un mandat de patru ani

Bărbatul a fost reținut pentru 24 pentru omor calificat. Miercuri urmează să fie adus în fața magistraților Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si: Maria Ghiorghiu anunță prăpădul! Veștile despre vreme, care îți vor da fiori

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI