Close sidebar
Close sidebar

Un barbat si-a ucis prietena, apoi i-a dizolvat cadavrul in acid pentru ca nu a vrut sa faca sex cu el

Un barbat in varsta de 26 de ani din Mexic este acuzat ca a ucis o tanara, iar apoi i-a dizolvat cadavrul in acid.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Cei doi s-au cunoscut print intermediul site-ului Tinder si se intalnisera de cateva ori. La ultima intalnire, Francia Ruth Ibarra (26 de ani) a refuzat sa faca sex cu Emmanuel Delani Valdez Bocanegra. Acesta a ucis-o, apoi i-a dizolvat cadavrul in soda caustica si acid clorhidric.
Politistii au descoperit in apartamentul criminalului saci de gunoi cu oase si canistre cu acid clorhidric si soda caustica.
Mai mult, anchetatorii au mai gasit si 6 kilograme de carne de origine umana.
Hainele tinerei si geanta acesteia au fost gasite in apartamentul barbatului.
Testele ADN au relevat faptul ca resturile umane gasite sunt ale Franciei Ruth Ibarra.
Barbatul a fost arestat, scrie Metro.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul site-ului Tinder si se intalnisera de cateva ori.

La ultima intalnire, Francia Ruth Ibarra (26 de ani) a refuzat sa faca sex cu Emmanuel Delani Valdez Bocanegra. Acesta a ucis-o, apoi i-a dizolvat cadavrul in soda caustica si acid clorhidric.

sursa foto: CEN

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Politistii au descoperit in apartamentul criminalului saci de gunoi cu oase si canistre cu acid clorhidric si soda caustica. Mai mult, anchetatorii au mai gasit si 6 kilograme de carne de origine umana. Hainele tinerei si geanta acesteia au fost gasite in apartamentul barbatului.

Testele ADN au relevat faptul ca resturile umane gasite sunt ale Franciei Ruth Ibarra. Barbatul a fost arestat, scrie Metro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI