Femeia de 64 de ani a fost ucisă de soț în timp ce fiul lor de aproape 40 de ani dormea într-o altă cameră. 

Cadavrul victimei a fost găsit de anchetatori în locuința familiei, fiind inițial descoperit de fiul celor doi soți, care a și sunat la 112.

Reprezentanții IPJ Argeș spun că polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au primit o solicitare prin care erau sesizați despre o femeie de 64 de ani din Poienarii de Argeș care fusese găsită decedată, cu urme de violență, în locuința ei.

Citeste si: VIDEO- Un bărbat a fost ucis, iar fiica sa violată de un individ care a pătruns în locuință

După ce a ucis-o, bărbatul s-a ascuns în podul casei

Cel care a comis crima este soțul femeii, un bărbat de 68 de ani, care a fost găsit de polițiști după ce s-a ascuns în podul casei. 

„Sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub modalitatea omorului, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș”, precizează reprezentanții IPJ prin intermediul unui comunicat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire macabră într-un apartament. O mamă și fiul ei au fost găsiți morți

Răspuns șocant dat jurnaliștilor: „Am ucis-o de plăcere”

În momentul în care a fost reținut de autorități, bărbatul a dat un răspuns șocant în momentul în care a fost întrebat de jurnaliști ce l-a făcut să recurgă la un asemenea gest. Bărbatul de 68 de ani a spus că și-a ucis soția ”de plăcere”. 

”În baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

La data de 07 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați despre faptul că o femeie de 64 de ani, din Poienari de Argeș, a fost găsită decedată, cu urme de violență, în locuința sa.

Bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, respectiv, soțul femeii, de 68 de ani, a încercat să se sustragă, dar a fost depistat de polițiști.

Sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub modalitatea omorului, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.”, au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: O femeie a fost ucisă pe o plajă din Italia. Criminalul s-a prezentat la poliție cu arma în mână

În trecut au mai avut loc scene violente în familie 

În luna august 2020, femeia a apelat la 112 și a chemat poliția după ce a fost lovită de soțul ei. După acest episod, cei doi s-au împăcat.

Motivul crimei ar fi gelozia, cred anchetatorii. Cercetările continuă în acest caz. 

Cei doi soți mai aveau alți trei copii, iar unul dintre ei urma să aibă nuntă săptămâna viitoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si