Un bărbat din Marea Britanie este acuzat că și-a ucis soția, apoi i-a băgat cadavrul într-o valiză pe care a aruncat-o într-un râu. Crima ar fi avut loc în casa în care cei doi locuiau. Femeia de 24 de ani a fost dată dispărută două zile mai târziu.

Citește și: Trei tineri de 16 ani au fost ucişi după ce au bătut în uşa unui bărbat din California şi au fugit

Trupul femeii a fost găsit pe un câmp, la patru zile după ce s-a căsătorit. Vecinii spun că cei doi se certau des, iar el chiar a fost arestat la un moment dat pentru că a agresat-o, dar se împăcau de fiecare dată. 

Citește și: O fetiță de 12 ani, supraviețuitoarea cutremurului din Turcia, a fost împușcată de tatăl ei care s-a sinucis

O fetiță de 12 ani, supraviețuitoarea cutremurului din Turcia, a fost împușcată de tatăl ei care s-a sinucis

Un tată care și-a pierdut soția și doi copii în cutremurele din Turcia și-a împușcat fiica supraviețuitoare, apoi s-a sinucis. Crimă urmată de sinucidere. Un tată care și-a pierdut soția și două dintre fiice și-a împușcat fiica supraviețuitoare, apoi s-a sinucis. Ferit Dayan, profesor de științe la un liceu, primise consiliere în urma cutremurului devastator din februarie.

 

Citește și:  Elevul criminal din Belgrad îi întreabă zilnic pe medici același lucru: „Sunt regele?”/ Ce a făcut cu o seară înainte de crima oribilă?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vecinii au auzit zgomotul împușcăturilor și au chemat autoritățile. Cei doi au fost ulterior înmormântați unul lângă altul în cimitirul din satul Tasliyazi. O anchetă privind tragedia este în curs de desfășurare.  

Citește și:  A făcut masacru după ce vecinii l-au rugat să nu mai tragă cu arma în curte, ca să poată adormi copiii

Elevul criminal din Belgrad îi întreabă zilnic pe medici același lucru: „Sunt regele?”/ Ce a făcut cu o seară înainte de crima oribilă care a zguduit o întreagă lume

Crima de la o școală din Serbia i-a șocat pe oamenii din întreaga lume. Ce a făcut băiat, cu o seară înainte de a comite masacrul de la școala din Belgrad unde învăța?

Copilul de 13 ani care a comis   masacrul de la o școală din Belgrad   îi întreabă pe medici, zilnic, același lucru. Cadrele medicale spun că elevul nici nu conștientizează gravitatea faptelor sale.

Citește și: Trei tineri de 16 ani au fost ucişi după ce au bătut în uşa unui bărbat din California şi au fugit

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Se pare că tânărul nu s-a interesat deloc de victime, iar singurul lucru de care i-a păsat ar fi popularitatea câștigată în urma atacului armat.

Citește și:   Ministrul sârb al Educaţiei a demisionat după masacrul de la şcoala din Belgrad: „O decizie rațională”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si