Close sidebar
Close sidebar

Un barbat si-a ucis sotia, stranguland-o cu un cablu, dupa ce femeia i-a marturisit ca vrea sa divorteze

Un barbat si-a omorat sotia, stranguland-o cu cablul de la placa de intins parul, dupa ce femeia l-a anuntat ca vrea sa divorteze.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Christopher Jeffrey, un factor postal de 51 de ani, si-a ucis sotia, in luna iunie, dupa aceasta i-a marturisit ca nu mai este fericita si ca va divorta. Femeia se intorsese in caminul conjugal pentru a-si lua lucrurile, iar intr-un acces de furie, agresorul a strans-o de gat cu un cablu, chiar in dormitor, potrivit Daily Mail.

Vecinii nu isi pot explica acest incident, ei declarand in repetate randuri ca cei doi soti nu au dat semne ca ar avea probleme in casnicie, iar Christopher nu a fost niciodata violent cu partenera sa, Sarah.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Imediat dupa ce a observat ca femeia nu mai prezinta semne vitale, Christopher Jeffrey si-a sunat mama pentru a-i marturisi totul. Initial, agresorul nu a recunoscut ca este autorul crimei, insa, luni mai tarziu, acesta si-a schimbat declaratia, pledand vinovat.

Jeffrey a fost condamnat la inchisoare pe viata.

Sarah's father was stood outside the £130,000 property waiting for her as Jeffery set upon her and murdered her.

Shortly after, he called his mother to tell her what he had done.  
Cuplul avea si un baiat in varsta de 20 de ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI