Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat și-a ucis toată familia și a stat cu trupurile neînsuflețite în casă timp de două săptămâni

Un caz absolut cutremurător s-a petrecut în Florida, Statele Unite ale Americii. Un tată, în vârstă de 38 de ani, și-a ucis toată familia, respectiv soția și cei patru copii, apoi a locuit împreună cu cadavrele timp de două săptămâni.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Trupul neînsuflețit al soției, în vârstă de 32 de ani, a fost descoperit în mașina bărbatului, într-o stare destul de avansată de descompunere. Femeia fusese dată dispărută de șase săptămâni. Culmea este faptul că bărbatul a fost reținut, în timp ce transporta cadavrul femeii, după ce a produs un accident rutier. "Veţi dori să-mi puneţi cătuşe, deoarece este un cadavru înăuntru", a declarat bărbatul, scrie CNN.

Citeste si: Un tânăr de 23 de ani din Dâmbovița, bănuit de tentativă de omor, reţinut

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În urma audierilor, Michael Wayne Jones, în vârstă de 38 de ani, a mărturisit că și-a ucis copiii, pe Ayana, de un an, Mercalli, de doi ani, Preston Bowers, de 5 ani și pe Cameron, de 10 ani.

După ce a mărturisit crimele oribile, acesta i-a îndrumat pe polițiști la locul crimei, acolo unde ascunsese trupurile neînsuflețite ale minorilor. 

Sursa: spynews.ro

Citeste si: Crimă la Dolj: Tânăr de 25 de ani, angajat la o stână, prins de poliţişti după ce şi-a ucis un coleg

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI