Armele găsite în mijlocul de transport nu sunt letale, dar nu sunt supuse autorizării. Incidentul a avut loc pe 23 septembrie 2022, atunci când șoferul a găsit, după terminarea turei, o sacoșă aflată pe un scaun, în care erau două pistoale.

Citeste si: Mai multe arme au fost descoperite în locuința unui gălățean

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au ajuns la fața locului, împreună cu cei din cadrul I.P.J.

Galați-Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Armele identificate nu erau letale

„În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, pistoalele fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor", a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

Citeste si: Cinci persoane au fost reținute după ce au vândut droguri din cultură proprie

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Bărbatul de 39 ani a fost condus la sediul I.P.J. Galați, unde, după administrarea probatoriului în cauză, s-a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore. După prezentarea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, s-a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, a

transmis IPJ Galați.

Mandatul de percheziție domiciliară a fost pus în executare pe data de 13 octombrie, iar autoritățile au găsit 10 alice și 60 de bile din plastic calibrul 6 mm.

Citeste si: Un bărbat a fost prins în timp ce vindea cocaină în valoare de 6.000 de euro

Mai multe arme au fost descoperite în locuința unui gălățean

Polițiștii au descoperit un pistol mitralieră și alte două pistoale cu glonț, acestea fiind în casa unui gălățean. Autoritățile nu știu încă ce plănuia acesta să facă cu ele. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Galați au efectuat  trei percheziții domiciliare.  Armele letale decoperite de autorități sunt interzise la deținere.

Citeste si:  Percheziții la clanul „Cocalarilor”. Interlopii, ridicați pentru deținere de arme, furturi, șantaj

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe Judecătoria Galați.

Polițiștii au găsit arme și la un alt bărbat din Galați, de 32 de ani. Acesta le-ar fi adus din Italia, în anul 2021, fără acte.
Gălățeanul este cercetat acum pentru contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si