Salvatorii s-au deplasat la fața locului și au constatat că mașina era goală, dar l-au identificat în scurt timp pe proprietar. Acesta le-a spus că a pierdut controlul volanului și a plonjat de pe un drum direct în fluviu.

Citește și: VIDEO- Imagini îngrijorătoare au fost surprinse în Oradea! Doi copii s-au urcat pe zidul cetăţii cu bicicleta

Acesta se afla în autoturism împreună cu fiul său.

Din fericire, cei doi au scăpat teferi și au reușit să iasă din vehicul. După care au luat-o spre casă.  Bărbatul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan, spun polițiștii. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier în județul Giurgiu. Două mașini s-au ciocnit

Imagini îngrijorătoare au fost surprinse în Oradea! Doi copii s-au urcat pe zidul cetăţii cu bicicleta

Doi copii au fost filmați în timp ce se plimbau cu bicicletele pe zidul cetății din oraș, înalt de peste 10 metri. Unul dintre ei a vrut să facă acrobații și a fost la un pas să cadă în gol.

Cum fortificația este monument istoric, modificările nu sunt permise de lege. În imaginile filmate de o femeie care locuiește în blocul din vecinătate, se vede cum cei doi copii își iau  bicicletele  și urcă pe unul dintre zidurile cetății din Oradea, iar apoi gonesc nestingheriți dintr-un capăt în altul al bastionului.

Citește și:  VIDEO- Bicicletele au luat locul autoturismelor! Pentru a scăpa de aglomerație, tot mai mulţi români renunță la mașină

”Cei doi tineri s-au urcat cu bicicletele pe zidul cetății undeva aici, în această zonă, iar apoi au pedalat pe o distanță de circa 100 de metri. Nu au ținut cont de faptul că ar fi putut să cadă în orice clipă de la o înălțime de peste 10 metri, având în vedere că lățimea zidului este foarte îngustă.”,, transmite  Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D.

Unul dintre copii era la un pas de moarte

La mijlocul traseului, unul dintre  bicicliști  își pierde echilibrul după ce execută o serie de acrobații și este la un pas să cadă în gol. Gestul celor doi adolescenți este extrem de riscant mai ales că zidul are o înălțime de aproape 10 metri și nu există balustrade de protecție.

Citește și:  Un copil de cinci ani din Suceava a decedat după ce a căzut cu bicicleta într-un canal cu apă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si