Accident infiorător pe o stradă din Mureș. Un bărbat și o femeie, ambii din Ungaria, și-au pierdut viața. Nu este exclus ca șoferului să i se fi făcut rău la volan. Bărbatul avea 69 de ani. Acesta a virat brusc și a ajuns cu mașina sub roțile unui TIR.

Citeste si: Accident cu patru victime provocat de un șofer drogat în Galați

Femeia de 78 de ani nu a mai avut nicio șansă.

„Ferescă Dumnezeu, e un carnagiu. Șoferul, dintr-o dată, a ieșit din coloană, fără motiv, a început să treacă pe partea cealaltă. Colegul nu a avut cum să evite. Era mașină în coloană, aproximativ 75 la oră. Încet a virat și a intrat așa, nu avea pe cine să depășească.”, spune un martor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Trei oameni au fost răniți, după ce un șofer s-a izbit cu mașina într-o casă

„M-am trezit cu el pe contrasennns, șoseaua era liberă. Am încercat să evit. A adormit, cine știe, nu știu.

Poate un infarct ceva.”, adaugă șoferul de TIR.

„Este interevnție foarte dificilă, deoarece cele două victime de cod negru sunt efectiv prinse sub mașină, în urma impactului.”, spune Alin Moldovan, purtător de cuvânt al ISU Mureș.

Și o a treia mașină a fost implicată în accident, însă nimeni nu a fost rănit.

Citeste si: VIDEO- Angajată a unei săli de jocuri din Brașov, violată de un client care a fugit cu banii din casierie

Accident cu patru victime provocat de un șofer drogat în Galați

Un șofer drogat a provocat un accident soldat cu patru victime. Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un gard, avariind rețeaua de alimentare cu gaze.

Citeste si: Un bărbat a murit, iar soția sa a ajuns la spital, în urma unui accident rutier cumplit

La intrarea în comuna Matca, bărbatul a pierdut controlul direcției, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă și a lovit gardul unei locuințe. În urma impactului, rețeaua de alimentare cu gaze a imobilului a suferit avarii.

Citeste si: Ce trebuie să facem pentru a avea facturi mai mici la energie? Iată cele mai utile sfaturi pentru a economisi

La fața locului s-au prezentat reprezentanți ai Distrigaz, pentru oprirea gazului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si