Un bărbat de 28 de ani și o femeie de 55 de ani din Sinaia  au fost prinși la furat. Aceștia aveau solicitări de ordine de protecție unul împotriva celuilalt, dar au fost găsiți împreună.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru un muncitor din Harghita: A căzut de pe o schelă de la 7 metri înălțime

„Cu ocazia controlului autovehiculului, în portbagaj au fost găsite 5 calorifere despre care bărbatul a declarat faptul că le-a luat din curtea unui hotel, aflându-se lângă un container de gunoi, crezând ca sunt aruncate.

Citeste si: O femeie de 68 de ani din județul Alba a fost lovită crunt de bărbatul ei

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La verificarea celor două persoane în bazele de date a reieșit faptul că cele două persoane aveau emis câte un ordin de protecție împotriva celuilalt, fiindu-le interzis să se apropie la mai puțin de 5 metri unul de celălalt ”, a transmis Poliția Prahova. Cei doi s-au ales cu dosar penal.

Ordin de protecție penru un bărbat care și-a bătut soția

Un bărbat de 71 de ani nu mai are voie să intre în gospodărie și nici să se apropie e soție, asta după ce pe numele lui a fost emis un

ordin de protecție.

Citeste si:  O bătrână a fost omorâtă în bătaie de doi bărbați, în Brăila. Indivizii au vrut să-i fure televizorul

Totul a început de la munca în grădină, unde acesta a consumat și câteva  pahare de alcool.  Supărat că nu a fost ajutat de soție, a început să o lovească după un schimb de replici.

Femeia a sunat la 112 și a cerut un ordin de protecție asupra bărbatului său. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie.

Citeste si:  Tragedie pe o stradă din Miami. Un român și-a împușcat fosta iubită, apoi s-a sinucis


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si