Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat și o femeie, prinși la furat, au interdicție de a se apropia unul de altul

Un bărbat și o femeie au interdicție de a se apropia unul de altul după ce au fost prinși la furat. Aceștia abia s-au împăcat și s-au dus la furat.

Diana Puiu,

Un bărbat și o femeie, prinși la furat, au interdicție de a se apropia unul de altul

[Sursa foto: gherlainfo.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat de 28 de ani și o femeie de 55 de ani din Sinaia  au fost prinși la furat. Aceștia aveau solicitări de ordine de protecție unul împotriva celuilalt, dar au fost găsiți împreună.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru un muncitor din Harghita: A căzut de pe o schelă de la 7 metri înălțime

„Cu ocazia controlului autovehiculului, în portbagaj au fost găsite 5 calorifere despre care bărbatul a declarat faptul că le-a luat din curtea unui hotel, aflându-se lângă un container de gunoi, crezând ca sunt aruncate.

Citeste si: O femeie de 68 de ani din județul Alba a fost lovită crunt de bărbatul ei

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La verificarea celor două persoane în bazele de date a reieșit faptul că cele două persoane aveau emis câte un ordin de protecție împotriva celuilalt, fiindu-le interzis să se apropie la mai puțin de 5 metri unul de celălalt ”, a transmis Poliția Prahova.

Cei doi s-au ales cu dosar penal.

Ordin de protecție penru un bărbat care și-a bătut soția

Un bărbat de 71 de ani nu mai are voie să intre în gospodărie și nici să se apropie e soție, asta după ce pe numele lui a fost emis un ordin de protecție.

Citeste si:  O bătrână a fost omorâtă în bătaie de doi bărbați, în Brăila. Indivizii au vrut să-i fure televizorul

Totul a început de la munca în grădină, unde acesta a consumat și câteva  pahare de alcool.  Supărat că nu a fost ajutat de soție, a început să o lovească după un schimb de replici.

Femeia a sunat la 112 și a cerut un ordin de protecție asupra bărbatului său. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie.

Citeste si:  Tragedie pe o stradă din Miami. Un român și-a împușcat fosta iubită, apoi s-a sinucis

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI