Potrivit reprezentanţilor IPJ Vrancea, bărbatul de 33 de ani din comuna Vrâncioaia a fost găsit decedat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Vrancea.

Acesta era în arest preventiv din data de 21 noiembrie, fiind cercetat pentru o faptă de omor produsă în noaptea de 20 spre 21 noiembrie. Bărbatul era suspectat că şi-a ucis tatăl. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările efectuându-se sub directa supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Vrancea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Vedetele se pregătesc de nuntă

Citeste si: Familia Vanghelie, de urgență la spital! Soacra fostului primar a leșinat de două ori

Citeste si: I-am prins în fapt! Imaginile flagrantului, în exclusivitate! Cum funcționează instituțiile fundamentale ale statului, în Găurenii de Jos, satul unde “Moldovenii” sunt la putere!

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul a fost găsit spânzurat de conducta de la aerul condiţonat instalat în arestul Poliţiei Vrancea. Pentru a se sinucide, a folosit un cearşaf.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu, a declarat că şefii Poliţiei Judeţene au dispus o anchetă la nivelul Centrului de Reţinere pentru a vedea dacă angajaţii şi-au respectat atribuţiile de serviciu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si