Un bărbat de doar 35 de ani s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din Mehedinți și a fost convins să coboare abia după 60 de ore de negocieri.

Nu este prima dată când bărbatul recurge la astfel de gesturi. La finalul lunii iunie el a mai urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, unde a rămas peste 22 de ore.

El a fost imobilizat de polițiști și va fi supus unor controale medicale.

Citește și: Un detaliu din fotografia făcută la plajă i-a șocat pe membrii unei familii. Ce au văzut seara la știri

S-a urcat pe stâlp după ce l-ar fi părăsit iubita

Bărbatul s-ar fi întristat foarte tare după ce iubita sa l-a părăsit. Așa ar fi ajuns să se urce pe stâlp.

Un bărbat, urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, a fost convins să coboare după 60 de ore! El era supărat pentru că l-ar fi părăsit iubita

Un bărbat, urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, a fost convins să coboare după 60 de ore! El era supărat pentru că l-ar fi părăsit iubita

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În această dimineață, cetățeanul, urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din extravilanul localității Cerneți, a fost convins de salvatori să coboare”, au menționat autorățile.

Un trecător l-a observat pe bărbat cocoțat pe stâlp și a sunat la 112.

La locul incidentului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin și o autospecială cu modul de prim ajutor, o autospecială de intervenție la dezastre, dar și echipaje din cadrul IPJ și SAJ, potrivit ISU Mehedinți.

La fața locului a ajuns și un reprezentant al distribuitorului de energie electrică, care a scos de sub tensiune firele de curent electric.

„Pentru eficientizarea intervenției, la baza stâlpului a fost amplasată și o pernă de salvare din cadrul ISU Dolj. Timp de aproape 60 de ore, echipajele au rămas în supraveghere, asigurându-se, periodic, schimbul de efective. 

Citește și: VIDEO- Mii de oameni au semnat o petiție pentru tânăra gravidă care a murit sub ochii medicilor, în Botoșani

În această dimineață, bărbatul a fost convins să renunțe la gest și a coborât în siguranță. Acesta a fost imobilizat de polițiști, urmând să fie preluat de echipajele medicale, in vederea efectuării unor investigații de specialitate. 

Bărbatul a mai urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și la sfârșitul lunii iunie, unde a rămas peste 22 de ore", se arată mai comunicatul de presă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si