Un conducător auto cae a refuzat să oprească la un trafic de rutină, a fost oprit cu focuri de armă de ctre polițiști. Tânărul de 25 de ani se afla pe raza județului Vrancea și a fost prins în Galați.

Citeste si: Focuri de armă în Cluj, după ce un tânăr a atacat un polițist

Agenții au pornit pe urmele lui și au tras mai multe focuri de armă asupra pneurilor autoturismului. Când a fost prins, polițiștii și-au dat seama că tânărul este urmărit internațional.


Pe numele bărbatului fusese emis anterior un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului.

Citeste si: Incident bizar. Un bărbat s-a împușcat cu un asomator de animale

Focuri de armă în Cluj, după ce un tânăr a atacat un polițist

Un tânăr de 24 de ani a fost reținut, după ce a tras un pumn în față unui polițist, în luna septembrie. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Azi, data de 26 septembrie a.c., un tânăr de 24 de ani, din comuna Cămăraşu, judeţul Cluj a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore după ce a agresat fizic un agent de poliţie din cadrul Secţiei 2  Poliţie Rurală Apahida. În fapt, la data de 24 septembrie a.c.,  în jurul orei 19.40 poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au fost solicitaţi prin apel 112 pentru a interveni la un eveniment în localitatea Sâmboleni, comuna Cămăraşu, unde era afectată ordinea şi liniştea publică.

Citeste si: Focuri de armă la Arad pentru prinderea unor hoți de carburanți- FOTO

Echipajul de poliţişti a constatat că la imobilul unde se reclama evenimentul, o persoană de sex masculin, în vârstă de 31 de ani, ar fi ascultat muzică la un nivel ridicat, fiind astfel tulburată ordinea şi liniştea publică.

Citeste si: Focuri de armă în Popești-Leordeni. Un tânăr a ajuns de urgență la spital

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si