Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat urmărit internațional a fost prins cu focuri de armă la Galați

Un bărbat a refuzat să oprească la un control de rutină în trafic, așa că a fost oprit cu focuri de armă. Acesta era urmărit internațional.

Diana Puiu,

Un bărbat urmărit internațional a fost prins cu focuri de armă la Galați

[Sursa foto: spynews.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un conducător auto cae a refuzat să oprească la un trafic de rutină, a fost oprit cu focuri de armă de ctre polițiști. Tânărul de 25 de ani se afla pe raza județului Vrancea și a fost prins în Galați.

Citeste si: Focuri de armă în Cluj, după ce un tânăr a atacat un polițist

Agenții au pornit pe urmele lui și au tras mai multe focuri de armă asupra pneurilor autoturismului. Când a fost prins, polițiștii și-au dat seama că tânărul este urmărit internațional.
Pe numele bărbatului fusese emis anterior un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului.

Citeste si: Incident bizar. Un bărbat s-a împușcat cu un asomator de animale

Focuri de armă în Cluj, după ce un tânăr a atacat un polițist

Un tânăr de 24 de ani a fost reținut, după ce a tras un pumn în față unui polițist, în luna septembrie. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Azi, data de 26 septembrie a.c., un tânăr de 24 de ani, din comuna Cămăraşu, judeţul Cluj a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore după ce a agresat fizic un agent de poliţie din cadrul Secţiei 2  Poliţie Rurală Apahida. În fapt, la data de 24 septembrie a.c., 

în jurul orei 19.40 poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au fost solicitaţi prin apel 112 pentru a interveni la un eveniment în localitatea Sâmboleni, comuna Cămăraşu, unde era afectată ordinea şi liniştea publică.

Citeste si: Focuri de armă la Arad pentru prinderea unor hoți de carburanți- FOTO

Echipajul de poliţişti a constatat că la imobilul unde se reclama evenimentul, o persoană de sex masculin, în vârstă de 31 de ani, ar fi ascultat muzică la un nivel ridicat, fiind astfel tulburată ordinea şi liniştea publică.

Citeste si: Focuri de armă în Popești-Leordeni. Un tânăr a ajuns de urgență la spital

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI