Bărbatul cu dublă cetăţenie, respectiv română şi moldoveană, era căutat internaţional şi a fost prins de poliţiştii de frontieră la punctul de trecere a frontierei- Aeroport Henri Coandă, pe sensul de intrare în România, se arată în comunicatul de presă al IPJ Ilfov.

Bărbatul a fost reținut pe aeroport

Acesta a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, fiind reținut ulterior pentru 24 de ore. 

În cursul zilei de miercuri, bărbatul va fi prezentat la Curtea de Apel Bucureşti.

Șcene șocante într-o biserică din Sibiu. Două femei, scoase pe sus de jandarmi și duse la Psihiatrie

Jandarmii au ridicat două femei de pe scările Catedralei Mitropolitane din Sibiu, marţi seara, în timpul slujbei dedicate sfântului ierarh Andrei Şaguna.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu,  femeile au fost transportate  la Spitalul de Psihiatrie "Dr. Gheorghe Preda", după ce au venit la biserică cu două icoane şi au strigat şi către credincioşi şi către forţele de ordine prezente.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: O femeie a fost bătută, dezbrăcată și umilită de o vecină. Aceasta ar fi avut o aventură cu soțul ei

În fiecare an, de Sf. Andrei, are loc la Sibiu  o slujbă dedicată lui Andrei Șaguna, la care participă zeci de preoţi din judeţele Sibiu şi Braşov, în frunte cu mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza.

În acest context, cele două femei ar fi început să se comporte nepotrivit momentului, tulburând liniştea publică prin strigăte. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si