Victima le-a mărturisit polițiștilor că a fost lovită atât de tare peste posterior încât a resimţit durerea zile întregi. Incidentul a avut loc în 2021, în centrul municipiului Suceava, iar gestul bărbatului din Neamț a fost urmat de o serie de expresii cu conotaţii sexuale.

Citește și: Gest emoționant făcut de un șofer de TIR din Cluj. Și-a cerut iubita în căsătorie în mijlocul drumului

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere video au confirmat în totalitate povestea femeii. De asemenea, bărbatul din Neamț va fi nevoit să-i achite femeii suma de 7.500 lei în calitate de despăgubiri morale.

Va petrece 10 luni în spatele gratiilor din cauza unui gest necugetat

Însă, hotărârea judecătorilor din Suceava nu este una definitivă.

Citește și: Un bărbat cu probleme psihice a amenințat că trage cu arma în oameni, în plină stradă

Bărbatul în cauză a mai fost condamnat  anterior, de două ori, sub acuzația de viol. 

O adolescentă a încercat să-și pună capăt zilelor aruncându-se de pe mall-ul din Botoșani. Fata de 16 ani a fost salvată în ultimul moment

O adolescentă în vârstă de 16 ani din Botoșani a fost salvată în ultima clipă după ce a vrut să-și pună capăt zilelor într-un mod cumplit.

Fata a încercat să se arunce, marţi 10 ianuarie 2023, la orele serii, de pe acoperişul unui mall din oraş. Tânăra a fost salvată în ultimul moment de o poliţistă locală. Mai apoi, minora a dezvăluit la acest gest extrem pentru a atrage un semnal de alarmă, din cauza tatălui vitreg care i-ar fi făcut propuneri indecente, conform jurnaliștilor de la Monitorului de Botoşani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tânăra în vârstă de 16 ani, a fost oprită în ultimul moment din a comite un gest macabru. Adolescenta a vrut să-și pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul unui mall, dar a fost salvată în ultima clipă de o poliţistă locală.

Citește și: Accident rutier cumplit: cinci oameni răniți, printre care doi copii

Incidentul care se putea transforma într-o tragedie a avut loc marţi, 10 ianuarie 2023, chiar la Uvertura Mall din Botoșani. Adolescenta a ieşit în parcarea aflată la ultimul etaj al centrului comercial şi s-a urcat pe balustrada din beton a clădirii. Aceasta a fost, însă, văzută de către o femeie care a alertat poliţista locală ce se ocupă de paza Serviciului de Evidență a Persoanei aflat la mall. Femeia a mers imediat să verifice cele raportate.

Citește și: Țeapă de 16.000 de lei pentru un bărbat căruia i s-a promis că va fi scăpat de ghinioul în dragoste

“A vrut să se arunce de pe terasă. Am venit lângă ea, m-am apropiat, am încercat să glumesc, nu știam cum o să reacționeze. Apoi, în următoarele secunde m-am dus, am luat-o în brațe și am tras-o jos.

Stătea cu fața spre stradă, stătea efectiv pe fund”, a declarat Maria Avătămăniței. Adolescenta i-a mărturisit polițistei că a vrut să recurgă la acest gest cumplit din cauza ororilor pe care le trăieşte în familie. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

"A zis că are niște probleme, mama ei nu o înțelege, tatăl vitreg ar fi încercat să o violeze, iar mama nu o crede. Ea spune că are și niște sms-uri în telefonul ei personal, dar avea telefonul închis. I-am propus să mergem sus să încărcăm telefonul, dar nu a vrut. (…) Eu eram în timpul programul, m-a anunțat o colegă. Am venit încet către ea, când am ajuns mai era o doamnă care discuta cu ea, și i-am făcut semn să-i distragă atenția pentru că nu știam cum va reacționa la uniformă, poate ar mai fi avut probleme cu poliția. Îmi era frică să nu se arunce. Era înghețată de frig, speriată și plângea pentru că nu am lăsat-o" a mai afirmat Maria Avătămăniței.

Puteți citi materialul întreg aici.

Citește și: Atentat sinucigaș la Ministerul de Externe din Kabul: „Am văzut cum s-a aruncat în aer”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si