Vijay Kumara, în vârstă de 70 de ani, din orașul Chandigarh, India, a pierdut-o pe iubita lui soție Veena din cauza cancerului de sânge în urmă cu patru ani.

Dar indianul și-a găsit mângâierea într-o replică în mărime naturală a soției sale- informează Daily Mail.

Citește și: Accident mortal în India, soldat cu doi morți și trei răniți. Un bolovan desprins de pe munte s-a prăbușit peste o mașină

A fost nevoie de șase săptămâni pentru a transforma marmura într-un monument asemănător cu Veena și în memoria ei- replica servește acum ca o reamintire emoționantă a căsătoriei cuplului.

Căsătorit cu statuia de marmură a soției decedate

Statuia a fost cizelată și pictată pentru a semăna cu femeia, având părul vopsit în gri-șaten și rochia tradițională indiană roz.

Au fost necesare două macarale pentru a transporta modelul în casa lui Vijay deoarece statuia cântărește peste 900 de kg.

Fotografiile publicate în presa indiană arată statuia lui Veena poziționată sub o selecție de portrete ale regretatei sale soții, iar soțul îndoliat poate fi văzut îmbrățișând-o.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Statuia de marmură are peste 900 de kg!

Statuia de marmură are peste 900 de kg!

Văduvul a scris 5 cărți în memoria soției

Bărbatul rămas văduv a fost atât de disperat fără persoana iubită, încât a scris cinci cărți în memoria ei.

Citește și: Ce este „incinerarea cu apă”? Este văzută ca o alternativă eco pentru înmormântări

El spune că a vrut să transmită tinerilor de astăzi gravitatea dragostei și importanța afecțiunii purtate între soție și soț.

soti india

Cei doi soți, când femeia trăia încă

Și Vijay nu este primul care încearcă să-și imortalizeze soția în moduri unice.

În ianuarie a fost dezvăluit că un pensionar indian care și-a pierdut soția de 39 de ani în timpul pandemiei de Covid-19 a cheltuit peste 3000 de euro (250.000 de rupii) pentru o replică de păpușă în mărime naturală făcută după imaginea ei.

Funcționarul public pensionar Tapas Sandilya, în vârstă de 65 de ani, a comandat unui sculptor să creeze o statuie din silicon a regretatului său partener Indrani, care a murit la 4 mai 2021, la vârsta de 59 de ani.

Ea a murit singură în spital, deoarece Tapas a fost forțat să se izoleze la casa lor din Kolkata în timpul celui de-al doilea val de Covid al Indiei, care s-a dovedit mult mai devastator decât primul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si