Un bătrân de 88 de ani din Italia trece prin momente cumplite! Acesta ar fi fost înșelat de o româncă de 34 de ani.

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi?

În urmă cu 10 ani cei doi s-ar fi cunoscut la o sală de dans. Atunci, ei s-ar fi îndrăgostit iremediabil. Așa l-a făcut românca pe bătrân să-i dea toți banii, dar și toate economiile făcute de-a lungul vieții. 

La un moment dat, totul a mers atât de departe încât Mirela l-a făcut pe italian să-și vândă casa, iar acum el trăiește într-o mașină. După tot ce i-a făcut, acesta nu a denunțat-o pe româncă la poliție.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Italian jefuit româncă

Un italian doarme în mașină, după ce toată averea i-a fost furată de o româncă.

[Sursa foto: Le Iene]

Citește și: Trupul Andreei Rabciuc ar fi fost mutat în ferma unde a fost găsită ulterior. Sportiva a dispărut în urmă cu doi ani în Italia: ”Mi-a ucis fetiţa”

Femeie condamnată la închisoare pentru că a păcălit un italian că se mărită cu el și i-a luat 800.000 €

Simona Daniela F., în vârstă de 35 de ani a fost condamnată la patru ani de închisoare, după ce l-ar fi înșelat pe un bătrân din Italia. Francesco Thiela Albero a trăit mereu cu impresia că românca se va căsători cu el, așadar i-a oferit totul pe tavă. Ei s-ar fi cunoscut într-un bar de striptease din Milano, acolo unde tânăra lucra.

„Aprovizionam şi atunci, şi acum barurile din Milano cu băuturi şi aşa am cunoscut-o în acel club. Îmi spunea că vom avea două fetiţe pe care le vom creşte împreună, dar la scurt timp au început să apară tot felul de probleme în privinţa stării de sănătate, a ei şi a părinţilor... Era în ţară şi îmi spunea de una, de alta, iar eu am fost mereu de acord să o ajut “,

a povestit italianul.

Ce a urmat mai apoi, a fost ca Simona să plece în România, spunând că are părinții bolnavi. În realiate, aceasta voia să se sustragă din această poveste în care e acuzată de spălare de bani în formă continuată. Pentru faptele ei, judecătorii au decis ca ea să-i plătească lui Albero 675.923 euro daune materiale și 10.000 de euro daune morale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si