Close sidebar
Close sidebar

Un bătrân a fost înșelat prin metoda “Acoperișul”. Acesta a fost păgubit de 5.000 de lei

Înșelăciune pusă la cale de diferiți escroci. Un bătrân de 82 de ani a fost convins să plătească 5.000 pentru niște țigle.

Diana Puiu,

Un bătrân a fost înșelat prin metoda “Acoperișul”. Acesta a fost păgubit de 5.000 de lei

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Metoda “Acoperișul” a început, din nou, să lase oamenii fără bani. Mai mulți indivizi s-au folosit de ea și au luat banii unui bătrân. 5.000 de lei l-au costat pe acesta câteva țigle.  

Citește și: Înșelate prin metoda ”covorul”. Două bătrâne din Gherla au rămas fără economii în urma unei înșelătorii

Escrocii își aleg victime în vârstă cu care se înțeleg la un anumit preț, după care, la final, cer de zece ori sau chiar mai mult, față de suma inițială.

De cele mai multe ori, amenințați și speriații, vârstnici acceptă cererea infractorilor și plătesc mult mai mulți față de valoarea reală a lucrării. 

Înșelate prin metoda ”covorul”. Două bătrâne din Gherla au rămas fără economii în urma unei înșelătorii

Două bătrâne din Gherla au fost păcălite de un bărbat care le-a păcălit că le vinde covoare ieftine. Individul le-a furat din casă toate economiile. 

O nouă înșelătorie face victime printre bătrâni, după ce au primit în casă un individ care  le-a promis covoare și electrocasnice  mai ieftine. 

Citește și: O îngrijitoare a dispărut fără urmă după ce a încercat să se căsătorească cu bătrânul de care avea grijă. Femeia este acuzată că voia să fure averea bărbatului

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Individul este un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Mureș. Acesta a venit la Cluj, acolo unde a mers prin mai multe comune cu scopul de a face bani.

Citește și:  Percheziții de ultim moment: persoane acuzate că ar fi cerut 20.000 de euro pentru a rezolva problemele prin ritualuri de vrăjitorie

Acesta a fost primit în casă de o bătrână în vârstă de 85 de ani, din Gherla, cu scopul de-ai prezenta mai multe ustensile de uz casnic.

Într-o clipă de neatenție, individul  a furat suma de 4000 de lei,  reprezentând toate economiile femeii.

Bărbatul a folosit aceeași metodă și două zile mai târziu

Individul a procedat la fel și-n cazul unei femei în vârstă de 84 de ani, reușind să sustragă din casa acesteia suma de 3000 de lei, dar și cardul bancar.

Citește și:  Percheziții domiciliare în Oravița, la persoane bănuite de furt calificat. Opt persoane, duse la audieri

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bărbatul a fost reținut de polițiști, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Individul a fost arestat pentru 30 de zile.

Percheziții de ultim moment: persoane acuzate că ar fi cerut 20.000 de euro pentru a rezolva problemele prin ritualuri de vrăjitorie

Noi percheziții au loc în București, în această dimineață. Patru persoane sunt acuzate că ar fi cerut unei persoane 20.000 de euro, promiţându-i că-i vor rezolva problemele prin ritualuri de vrăjitorie. 

Citește și: Descinderi ale polițiștilor în București, Ilfov și Giurgiu. O firmă ar fi încasat banii pentru mai multe comenzi, dar fără a fi livrate

Patru persoane sunt acuzate  că ar fi cerut unei persoane aproximativ 20.000 de euro, promiţându-i că-i vor rezolva problemele personale prin ritualuri de vrăjitorie, polițiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliţie făcând miercuri dimineaţă percheziţii în acest caz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI