Un batran de 75 de ani din satul Banca, judetul Vaslui, a fost batut si mutilat de catre un individ necunoscut, care ar fi incercat sa-l talhareasca. 

Batranul s-a trezit cu un individ cu cagula pe fata in casa, care i-a solicitat bani. Dupa ce a auzit ca nu ar avea nimic de valoare, atacatorul s-a enervat, i-a rupt degetele, urechile si i-a dat o toporisca in cap.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"In cursul diminetii de 21 decembrie, la orele 3.00, a fost facut un apel de catre o persoana care reclama faptul ca un barbat necunoscut a patruns in casa sa si l-a agresat. Politistii au gasit un barbat de 75 de ani, care locuia singur. Barbatul le-a spus politistilor, ca un barbat pe care nu-l cunoaste a patruns la el in casa si i-a cerut bani.

Cand barbatul i-a spus ca nu are bani in casa, a fost agresat de intrus, care i-a aplicat mai multe lovituri la cap si la maini, dezbarnandu-i urechile. in cauza incadrarea juridica a fost de tentativa la infractiunea de omor, iar dosarul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui", a declarat Silvia Manta, purtatoarea de cuvant a IJP Vaslui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si