Incendiul a fost anunțat prin 112 de un vecin al bărbatului, care se afla singur în locuință.

Potrivit Biroului de Presă al ISU Buzău, pentru localizarea și stingerea incendiului au fost puse în mișcare două autospeciale și o ambulanță SMURD. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la nivelul întregii locuințe.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ajunși la fața locului, având în vedere condițiile dificile care nu permiteau accesul în apropiere al mașinilor de intervenție, pompierii au acționat pentru stingerea incendiului la locuința din Săsenii de Vale folosindu-se de apa dintr-un bazin din apropiere.

După stingerea focului, pompierii au găsit trupul carbonizat al proprietarului. Poziția corpului indica faptul că acesta ar fi încercat să iasă din casa cuprinsă de flăcări, însă a căzut pe prispă și a fost cuprins de flăcări.

Sătenii spun că bărbatul locuia singur în casa aflată departe de sat. Obișnuia să-și umple casa cu crengi și cu tot felul de resturi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si