Close sidebar
Close sidebar

Un bătrân a murit, după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări

Un bărbat de 65 de ani a murit, sâmbătă, după ce locuința sa, aflată într-o zonă izolată a satului Săsenii de Vale, comuna Vernești, județul Buzău, a fost cuprinsă de flăcări.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incendiul a fost anunțat prin 112 de un vecin al bărbatului, care se afla singur în locuință.

Potrivit Biroului de Presă al ISU Buzău, pentru localizarea și stingerea incendiului au fost puse în mișcare două autospeciale și o ambulanță SMURD. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la nivelul întregii locuințe.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ajunși la fața locului, având în vedere condițiile dificile care nu permiteau accesul în apropiere al mașinilor de intervenție, pompierii au acționat pentru stingerea incendiului la locuința din Săsenii de Vale folosindu-se de apa dintr-un bazin din apropiere.

După stingerea focului, pompierii au găsit trupul carbonizat al proprietarului.

Poziția corpului indica faptul că acesta ar fi încercat să iasă din casa cuprinsă de flăcări, însă a căzut pe prispă și a fost cuprins de flăcări.

Sătenii spun că bărbatul locuia singur în casa aflată departe de sat. Obișnuia să-și umple casa cu crengi și cu tot felul de resturi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI