Ma Sanxiao, în vârstă de 70 de ani, a plantat pe cont prorpiu peste 17.000 de copaci în zona Muntelui Taihang, locație unde își petrece majoritatea timpului. Acesta are o poveste de viață emoționantă.

Citește și: “Instinct de mamă”, povestea tulburătoare a unei mame aflate în căutarea fiicei sale, la Kanal D2, din 3 aprilie!

În urma unui diagnostic rar, medicii l-au pus să aleagă dacă dorește să trăiască cu boala care îi poate pune viața în pericol în orice moment sau dacă alege să îi fie amputat piciorul.

Acesta a ales să trăiască, însă cu piciorul amputat și a continuat să lupte pentru a-și întreține familia.

Citește și: El este băiatul care a redat vederea altora prin moartea sa: „Sunt o mamă distrusă de durere, dar ochii copilului meu văd lumina zilei şi după ce a murit"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După 20 de ani de la prima operație, medicii au fost nevoiți să îi amputeze și celălalt picior, boala revenind în organismul bărbatului.
După câțiva ani de la a doua intervenție, acesta s-a hotărât să salveze mediul, așa că a început să planteze copaci.
Guvernul chinez a ajuns la dispoziția lui Ma Sanxiao cu asistență financiară după ce povestea lui a fost raportată pentru prima dată.

El este băiatul care a redat vederea altora prin moartea sa: „Sunt o mamă distrusă de durere, dar ochii copilului meu văd lumina zilei şi după ce a murit"

Povestea emoționantă a băiatului ai căror ochi au continuat să vadă viața, chiar și după ce acesta s-a stins. Mama tânărului a făcut mărturii sfâșietoare despre lupta băiatului ei cu cancerul. 

Citește și: „Am plâns și am țipat”. Viața unei tinere a luat o turnură dramatică, după ce a primit un diagnostic greșit. I s-a spus că se simte rău de la stres, dar suferea de o boală grea

O mamă care și-a pierdut fiul bolnav de cancer a donat corneea ochilor băiatului ei pentru a-i ajuta pe alții să-și recapete vederea și să aibă o viață normală.

Ruslana, mama tânărului, a reușit să-l aducă pe Alexandru aproape de ea, în  Italia. Atunci, femeia s-a bucurat nespus. Cu toate acestea, visul frumos nu a durat mult, deoarece tânărul a murit la numai 27 de ani, fiind diagnosticat cu cancer.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  Ce se întâmplă când mori. Mărturia unui bărbat care s-a întors din lumea de dincolo

Femeia din Moldova i-a fost alături fiului său necondiționat, până în ultima clipă și s-a luptat alături de el cu boala nemiloasă. După ce el a încetat să mai fie, femeia îndurerată a decis să doneze corneea lui Alexandru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si