Close sidebar
Close sidebar

Un bătrân de 70 de ani, fără picioare, a plantat mii de copaci în satul în care locuiește

Lecție de viață din partea unui bătrân de 70 de ani, fără picioare, care a dorit să arate că mediul poate fi protejat în orice condiții. Acesta a plantat mii de copaci în satul în care locuiește.

Diana Puiu,

Un bătrân de 70 de ani, fără picioare, a plantat mii de copaci în satul în care locuiește

[Sursa foto: wawlist.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ma Sanxiao, în vârstă de 70 de ani, a plantat pe cont prorpiu peste 17.000 de copaci în zona Muntelui Taihang, locație unde își petrece majoritatea timpului. Acesta are o poveste de viață emoționantă.

Citește și: “Instinct de mamă”, povestea tulburătoare a unei mame aflate în căutarea fiicei sale, la Kanal D2, din 3 aprilie!

În urma unui diagnostic rar, medicii l-au pus să aleagă dacă dorește să trăiască cu boala care îi poate pune viața în pericol în orice moment sau dacă alege să îi fie amputat piciorul.

Acesta a ales să trăiască, însă cu piciorul amputat și a continuat să lupte pentru a-și întreține familia.

Citește și: El este băiatul care a redat vederea altora prin moartea sa: „Sunt o mamă distrusă de durere, dar ochii copilului meu văd lumina zilei şi după ce a murit"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

După 20 de ani de la prima operație, medicii au fost nevoiți să îi amputeze și celălalt picior, boala revenind în organismul bărbatului.
După câțiva ani de la a doua intervenție, acesta s-a hotărât să salveze mediul, așa că a început să planteze copaci.


Guvernul chinez a ajuns la dispoziția lui Ma Sanxiao cu asistență financiară după ce povestea lui a fost raportată pentru prima dată.

El este băiatul care a redat vederea altora prin moartea sa: „Sunt o mamă distrusă de durere, dar ochii copilului meu văd lumina zilei şi după ce a murit"

Povestea emoționantă a băiatului ai căror ochi au continuat să vadă viața, chiar și după ce acesta s-a stins.

Mama tânărului a făcut mărturii sfâșietoare despre lupta băiatului ei cu cancerul. 

Citește și: „Am plâns și am țipat”. Viața unei tinere a luat o turnură dramatică, după ce a primit un diagnostic greșit. I s-a spus că se simte rău de la stres, dar suferea de o boală grea

O mamă care și-a pierdut fiul bolnav de cancer a donat corneea ochilor băiatului ei pentru a-i ajuta pe alții să-și recapete vederea și să aibă o viață normală.

Ruslana, mama tânărului, a reușit să-l aducă pe Alexandru aproape de ea, în  Italia. Atunci, femeia s-a bucurat nespus. Cu toate acestea, visul frumos nu a durat mult, deoarece tânărul a murit la numai 27 de ani, fiind diagnosticat cu cancer.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și:  Ce se întâmplă când mori. Mărturia unui bărbat care s-a întors din lumea de dincolo

Femeia din Moldova i-a fost alături fiului său necondiționat, până în ultima clipă și s-a luptat alături de el cu boala nemiloasă. După ce el a încetat să mai fie, femeia îndurerată a decis să doneze corneea lui Alexandru.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI