Cei trei sunt cetateni americani si au zburat din SUA pana in Marea Britanie, l-au lasat pe batran intr-o statie de autobuz doar cu hainele dupa el si fara vreun act de identititate. Apoi femeia si fiul acesteia au zburat in apoi in SUA. Incidentul a avut loc in urma cu doi ani.

Batranul a fost luat de pe strada si dus la un azil in timp ce politia si serviciile sociale au petrecut luni intregi incercand sa afle identitatea barbatului.

In cele din urma cineva l-a recunoscut, in urma unui reportaj realizat de BBC Midlands.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fiul barbatului le-a spus anchetatorilor ca batranul s-a imbolnavit in timp ce se aflau in excursie in Marea Britanie si si-a rugat un prieten sa il duca la spital. Dar nu a putut explica si de ce l-au lasat singur timp de 8 luni fara sa spuna nimanui unde se afla, scrie Metro.

Cei trei au zburat din America pana in Marea Britanie, l-au lasat pe batran intr-o statie de autobuz doar cu hainele dupa el si fara vreun act de identititate.
Apoi femeia si fiul acesteia au zburat in apoi in SUA. Incidentul a avut loc in urma cu doi ani.
Batranul a fost dus la un azil in timp ce politia si serviciile sociale au petrecut luni intregi incercand sa afle identitatea barbatului.
Fiul barbatului le-a spus anchetatorilor ca batranul s-a imbolnavit in timp ce se aflau in excursie in Marea Britanie si si-a rugat un prieten sa il duca la spital.
Dar nu a putut explica si de ce l-au lasat singur timp de 8 luni fara sa spuna nimanui unde se afla, scrie Metro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si