Close sidebar
Close sidebar

Un batran de 76 de ani care sufera de dementa a fost abandonat de sotie si fiu intr-o parcare

O sotie si un fiu sunt acuzati ca si-au abandonat sotul, respectiv tatal intr-o parcare din Marea Britanie. Barbatul avea 76 de ani si suferea de dementa.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei trei sunt cetateni americani si au zburat din SUA pana in Marea Britanie, l-au lasat pe batran intr-o statie de autobuz doar cu hainele dupa el si fara vreun act de identititate. Apoi femeia si fiul acesteia au zburat in apoi in SUA. Incidentul a avut loc in urma cu doi ani.

Batranul a fost luat de pe strada si dus la un azil in timp ce politia si serviciile sociale au petrecut luni intregi incercand sa afle identitatea barbatului. In cele din urma cineva l-a recunoscut, in urma unui reportaj realizat de BBC Midlands.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Fiul barbatului le-a spus anchetatorilor ca batranul s-a imbolnavit in timp ce se aflau in excursie in Marea Britanie si si-a rugat un prieten sa il duca la spital. Dar nu a putut explica si de ce l-au lasat singur timp de 8 luni fara sa spuna nimanui unde se afla, scrie Metro.

Cei trei au zburat din America pana in Marea Britanie, l-au lasat pe batran intr-o statie de autobuz doar cu hainele dupa el si fara vreun act de identititate.
Apoi femeia si fiul acesteia au zburat in apoi in SUA. Incidentul a avut loc in urma cu doi ani.
Batranul a fost dus la un azil in timp ce politia si serviciile sociale au petrecut luni intregi incercand sa afle identitatea barbatului.
Fiul barbatului le-a spus anchetatorilor ca batranul s-a imbolnavit in timp ce se aflau in excursie in Marea Britanie si si-a rugat un prieten sa il duca la spital.
Dar nu a putut explica si de ce l-au lasat singur timp de 8 luni fara sa spuna nimanui unde se afla, scrie Metro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI