James Allen (77 de ani), un american din Ohio, a fost  arestat marti dupa ce politia a primit o inregistrare oribila. In imagini se observa clar cum batranul o violeaza pe tanara de 20 de ani, care se afla intr-o stare avansata de ebrietate. Aceasta incearca sa se opuna si ii spune batranului, care ii este bunic, sa inceteze.

Citeste
si:
Adolescenta din Constanta, abuzata de un taximetrist care a preluat-o de la serviciu

Cu ultimele puteri, tanara a luat telefonul si, fara ca batranul sa observe, a filmat oribilul atac. Apoi, ea a trimis imaginile unei prietene, care a anunat imediat politia.
Oamenii legii au ajuns la locuinta acestuia si l-au arestat imediat. In momentul atacului, in locuinta se afla si sotia barbatului, bunica materna a tinerei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Unul dintre politisii care ancheteaza cazul si care au vazut filmarea a declarat: "Este unul dintre cele mai tulburatoare lucruri pe care le-am vazut in 27 de ani de cariera!", scrie The Blade. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si