Close sidebar
Close sidebar

Un bătrân de 89 de ani din Breaza și-a înjunghiat fiica! Era supărat că fata i-a furat o damigeană de vin!

Întâmplare de-a dreptul bizară în Breaza, acolo unde un tată și-a înjunghiat fiica!

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Întâmplare șocantă în oraşul Breaza, unde femeie de 61 de ani a ajuns de urgenţă marți a dimineaţa la spital după ce a fost înjunghiată, iar suspectul este chiar tatăl ei, un bătrân de 89 de ani.

Citeste si: Trebuia să îi zică TATĂ, dar a preferat să îi fie amantă! O tânără de 21 de ani s-a îndrăgostit nebunește de propriul tată și chiar s-a căsători cu el! Detalii IREALE

Motivul agresiunii pare a fi dispariţia unei damigene cu 25 de litri de vin. Bătrânul susţine că s-a certat cu fiica lui, iar aceasta a fost prima care l-a atacat şi el ar fi ripostat. Din fericire, victima este rănită doar la umăr, iar viaţa sa nu a fost pusă în pericol.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bătrânul, fost maistru auto, trăieşte singur după ce soţia lui a fost internată într-un azil. Are doi copii, un băiat, medic, plecat din ţară, şi o fată, care locuieşte tot în Breaza. Femeia vine aproape zi de zi la părintele ei ca să îi aducă de mâncare şi să-l ajute la treburile casnice, povestesc apropiaţii.

Citeste si: O fetiță de 4 luni s-a stins pe holul medicului de familie, în timp ce aștepta pentru consultație

Fata nu este în stare gravă

Dimineaţa, pensionarul s-ar fi înfuriat teribil după ce a văzut că din pivniţă îi lipsesc 25 de litri cu vin. Şi-a acuzat fiica şi ginerele că l-ar fi luat şi de aici ar fi început totul.

Vecinii şi rudele povestesc însă că scandalurile se ţineau lanţ între bătrân, fiică şi ginerele sau

Suspectul a recunoscut că a folosit cuţitul, dar- susţine el- în legitimă apărare. Din fericire, rana femeii nu este gravă.

Citeste si: Detalii șocante despre bebelușul găsit într-un morman de zăpadă! A murit și l-a aruncat la gunoi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI