Polițiștii din Olt au declarat că un bătrân a uitat borseta cu bani și documente pe bancheta din spate a unui taxi.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat proprietarul borsetei, respectiv un bărbat în vârstă de 97 de ani, din comuna Șopârlița, căruia i-au restituit bunul ce conținea 12.700 de euro, 7.500 de lei și documente personale.

Citeste si: VIDEO| A plecat din farmacie cu o borsetă cu peste 12.000 de euro

Proprietarul a apreciat gestul bărbatului, în vârstă de 31 ani, din municipiul Slatina, care a găsit bunul și l-a predat autorităților, transmițându-i acestuia mulțumiri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, comisarul șef Claudia Radu, conform Olt Alert.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: O turistă din Israel a pierdut mii de euro pe Transfăgărășan. Cum a reușit să recupereze banii

O turistă din Israel a pierdut mii de euro pe Transfăgărășan. Cum a reușit să recupereze banii

O turistă din Israel a pierdut o borsetă în care se aflau mii de euro, în timp ce se plimba cu motocicleta pe Transfăgărășan.

„  Colegii noștri au observat ca unui motociclist i-a căzut ceva din mers, iar acel „ceva” era o borseta cu euro, dolari și shekeli în valoare de câteva mii de euro si cu toate actele personale ale unei... motocicliste de fapt, dar deh, cu casca pe cap, toți sunt la fel!

Citeste si:  O bătrână a fost găsită prăbușită în beciul casei, intoxicată cu monoxid de carbon

Persoana a fost contactată după apelarea mai multor numere de telefon din agenda telefonului și prin alertarea tuturor motocicliștilor care au trecut spre Bâlea, dinspre Argeș.

Din fericire, doamna care este cetățean israelian, a aflat ca a pierdut borseta când se afla deja la Bâlea Cascadă, așa că s-a întors ca să se întâlnească cu unii dintre colegii noștri.", spun autoritățile.

Citeste si:  Doi pompieri și un cadru medical au fost spulberați de un autoturism în timp ce acordau primul ajutor unei alte victime

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si