Close sidebar
Close sidebar

Un batran din Bistrita, dat disparut dupa ce casa lui a ars din temelii! Un cioban de 23 de ani i-a dat foc, apoi a disparut si el

Un batran dintr-o comuna bistriteana a disparut, iar casa lui a ars din temelii. Odata cu el, a disparut si un cioban de 23 de ani, despre care martorii spun ca l-ar fi jefuit pe pensionar inainte de incendiu. Ciudat este ca, in aceeasi noapte, ciobanul a fost surprins pe camerele de supraveghere ale unui bar in timp ce numara un teanc de bani.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt ultimele imagini cu ciobanul banuit ca l-a jefuit pe un batran de 82 de ani. Camerele l-au surprins vineri noapte, in usa unui bar din Bistrita-Bargaului, unde numara un teanc de bani in fata amicilor sai. Dupa ce le-a facut cinste prietenilor, a luat un taxi si de-atunci e de negasit.

- Am dat mana cu el, m-a intrebat: Bei ceva? Am vazut ca are o gramada de bani, mi-a spus si vanzatoarea ca erau 2000 de lei, el a ramas cu 1000 de lei, numarati in fata mea. Erau cu sange banii.

Banii plini de sange ar fi provenit din casa batranului, care a ars in mod bizar, in aceeasi noapte. Ar fi recunoscut-o  senin chiar ciobanul, care s-ar fi laudat prietenilor cu fapta sa.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

- De foc, de casa nu mi-a spus ca i-ar fi dat, dar mi a spus ca l-ar fi batut si ca i-a luat niste bani. Deci l-a batut pe batran. Da.

-Ce a zis? Unde merge? A zis ca vine sa ii ia batranului banii.

Si credeti ca l-a omorat pe batran si i-a dat foc la casa? Pai numai asa se poate, eu nu stiu ce sa zic.

Oamenii banuiesc ca ciobanul s-a dus mai departe de talharie si ca l-a ucis cu sange rece pe bietul pensionar. Apoi i-ar fi dat foc casei, pentru a-si sterge urmele.

- A fost ajutat de cineva, singur n-a putut face treaba.

Localnicii spun ca cei doi se cunosc de asta-vara, cand ciobanul a fost angajat de batran sa-i munceasca prin curte. Un singur lucru se stie cu certitudine:  in urma incendiului de vineri noapte,  pe cioban si pe batran parca i-a inghitit pamantul. Politistii ii cauta acum pe amandoi.

Ag.sef adj. Crina Sirb, IPJ BN:  In cursul zilei de ieri, proprietarul unei stane din Bistrita Bargaului a sesizat poltistii cu privire la disparitia unui tanar de 23 de ani din Bacau, care muncea ca zilier la acesta.

In cauza, politistii au dispus cautarea la nivel national a tanarului.

N-ar fi exclus ca jaful sa se fi incheiat, intr-adevar, cu crima- ciobanul este recidivist- in trecut a fost cercetat pentru furt si pentru profanare de morminte.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI