Un bătrân din Cluj-Napoca a murit din cauza neglijenței! Omul în vârstă de 85 de ani și-a pus la încălzit mâncare și, fiind obosit, se pare că ar fi adormit. Din nefericire, vasul în care se aflau alimentele a luat foc. A trecut puțin timp până când în apartamentul bătrânului a izbucnit un incendiu puternic.

În doar câteva minute focul a înghițit totul în calea sa. Nu a durat mult până când vecinii au simțit miros de fum și au realizat ce se petrece în apartamentul din blocul lor, așa că au ieșit de urgență din imobil, după care

au sunat la 112.

cluj-napoca, pompieri, apartament ars, batran mort

Pompierii au venit de urgență la fața locului. 

[Sursa foto: observatornews.ro]

La fața locului au ajuns în scurt timp pompierii, care au intervenit rapid și au reușit să stingă flăcările. Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor, bătrânul nu a putut fi readus la viață. La apartamentul în care a avut loc accidentul au ajuns și polițiștii, care au deschis ulterior o anchetă și fac cercetări în acest caz.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Mort de la lumânarea lăsată aprinsă. A încercat să scape pe balcon, dar nu a reușit să se salveze

Un caz similar a avut loc și în localitatea Voitinel, din județul Suceava, în cursul zilei de miercuri, 15 mai 2024, când un bărbat în vârstă de 36 de ani și-a găsit sfârșitul în propria locuință. La fața locului au sosit imediat pompierii militari și civili, însă omul decedase între timp.

„Din nefericire, la fața locului a fost identificat un bărbat decedat, care a fost scos din casa afectată de incendiu înainte de sosirea echipajelor de pompieri”, au precizat reprezentanții ISU Suceava.

Salvatorii care au sosit la locul incendiului i-au acordat primul ajutor și unei femei în vârstă de 45 de ani care suferise un atac de panică. Până în acest moment nu se cunoaște cu exactitate cauza incendiului, însă specialiștii cred că cel mai probabil flăcările au pornit de la un scurtcircuit care ar fi avut loc la un cablu electric defect.

cluj-napoca, pompieri, apartament ars, batran mort

Polițiștii au deschis o anchetă. 

[Sursa foto: observatornews.ro]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si