Un bătrân a fost jefuit de un grup de falși angajați ai unei firme de gaz. Aceștia și-au făcut apariția la ușa bătrânului ziua în amiaza mare. I-au spus acestuia că trebuie să facă verificări și au insistat să intre în apartament.

Doi dintre hoți i-au distrat atenția

Incidentul a avut loc pe 30 septembrie. Bătrânul de buna credință i-a lăsat în apartament, iar hoții au început să-și facă ”treaba”.

În timp ce doi l-au ținut ocupat, a treia persoană a intrat în camera bărbatului pentru a fura banii. Femeia care a sustras banii purta mănuşi chirurgicale, pentru a nu lăsa urme. 

Citeste si: Accident rutier dezastruos: o copilă de 13 ani a murit

După incident, victima a sunat la poliție pentru a raporta incidentul, iar la fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție. 

Citeste si: Povestea emoționată a unui român plecat din țară de 22 de ani. Acum nu mai are nici bani de mâncare

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Potrivit fiului victimei, ”primul a intrat sa vada daca e singur, a doua l-a ademenit sa meargă la baie, iar a treia cu manusi chirurgicale a extras banii. Cred ca încă le caută poliția ca nu am primit încă nimic. S-au dat drept angajați de la gaz și ca trebuie sa facă verificări”.

O polițistă din Iași a dat în judecată IPJ 

Nemulțumită de condițiile în care lucra și de mesajele pe care le primea de la șeful ei, o polițistă din Iași a decis să-și dea șeful și instituția în judecată. Tânăra a invocat în instanță motivul hărțuirii.

Citeste si: Codul Fiscal, modificat în Senat. Cât cresc impozitele locale

Toate problemele polițistei ar fi început după ce șeful ei i-ar fi trimis un mesaj de Crăciun pe WhatsApp:  ”Crăciun fericit! Și acum: bătaia o meriți cu cureaua la…”.

La scurt timp după ce a informat superiorii șefului său în legătură cu mesajul pe care i l-a trimis, aceștia au hotărât că Antonela trebuie să fie cercetată disciplinar.

Citeste si: Un senator USR a spart capul unui inspector bancar cu telefonul mobil

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Enervată la culme de cele întâmplate, tânăra a hotărât să dea în judecată atât IPJ Iaşi cât şi pe şeful ei direct, Vasile Cojocaru.

Reclamanta le solicită judecătorilor din cadrul Tribunalului Iaşi să constate faptul că a fost hărţuită şi discriminată de mai mult timp, aceasta cerând şi daune morale.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si