Totul a avut loc în comuna Poiana Mare din județul Dolj. Hoțul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a intrat în toiul nopții în casa pensionarului în vârstă de 77 de ani. Individul l-a amenințat, apoi l-a snopit în bătaie pe bătrân pentru a-i lua cei peste 11.000 de lei pe care îi victima îi strânsese. 

Citeste si: Nuntă încheiată la spital. 13 nuntași au avut nevoie de îngrijiri medicale și 2 au ajuns la spital, toți cu simptome de toxiinfecție alimentară

La câteva ore după incident, oamenii legii au reușit să-l identifice pe bărbatul în vârstă de 32 de ani, într-un bar. Individul avea asupra sa toată suma sustrasă de la pensionarul în vârstă de 77 de ani.

Bătrânul și-a recuperat banii la scurt timp după incident

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, printr-un comunicat de presă, că oamenii legii au fost sesizaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, prin apel 112, de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Poiana Mare, cu privire la faptul că vecinul său, un bărbat în vârstă de 77 de ani, a fost jefuit.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Cutremur puternic în România. S-a resimțit în București și în alte orașe

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, care din primele cercetări au stabilit că, în urmă cu aproximativ 20 de minute, în timp ce persoana vătămată dormea, în imobilul sau, unde locuieşte singur, ar fi pătruns un bărbat pe care nu l-a recunoscut, care iniţial l-ar fi ameninţat, cerându-i bani, iar ulterior l-ar fi lovit cu pumnii peste faţă şi corp, deposedându-l de suma de 11.400

de lei, după care a părăsit imobilul, plecând într-o direcţie necunoscută. Bărbatul de 77 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au transmis oamenii legii în comunicat.

Hoțul în vârstă de 32 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat în cursul zilei de luni, 19 septembrie 2022, în fața instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si: Un tânăr motociclist și-a pierdut viața într-un accident, în Câmpina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si