Toata nebunia a inceput atunci cand sotia barbatului a decedat, iar acesta a mers la Casa de Pensii sa ia ajutorul pentru inmormantare. Angajata de acolo a comis o eroare si l-a trecut in acte pe el decedat si de atunci se chinuie continuu. "In loc sa o declare pe sotia mea decedata, m-au dat pe mine. Acum, ca sa vin in fiecare luna la Targu Jiu si sa fac acte sa demonstrez ca sunt viu, ma costa 120 de lei", spune supara Achim Ezareanu.

Pentru ca figureaza ca decedat, pensia nu ii mai vine acasa, asa ca barbatul trebuie sa vina lunar la Casa de Pensii Gorj sa isi ridice banii, 1.400 de lei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cei care au comis greseala isi recunosc vina, dar spun ca procesul de reparare a greselii este unul anevoios. "Colega care s-a ocupat de instrumentarea acestui dosar de ajutor, din greseala l-a scos din sistemul informatic si a mentionat ca este decedat. Reluarea acestei persoane este un procedeu anevoios care implica si Casa Nationala si firma care administreaza programul informatic. Noi am facut demersurile necesare si speram ca la finalul lunii august sa remediem aceasta situatie", a declarat Daniela Negoita, directorul executiv adjunct al departamentului Pensii de la Casa de Pensii Gorj. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si