Close sidebar
Close sidebar

Un batran din Timisoara si-a pus capat zilelor, dupa ce a fost diagnosticat cu o boala necrutatoare

Un barbat, in varsta de 78 de ani, din Timisoara si-a pus capat zilelor chiar in zi de sarbatoare. Batranul a aflat ca are o tumora pe creier, iar vestea l-a ingrozit.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un batran de 78 de ani din Timisoara si-a taiat venele, in zi de sarbatoare, dupa ce a fost diagnosticat cu o tumora pe creier. Fiindca nu a reusit sa isi puna capat zilelor, a ales sa se arunce in gol de la etajul patru al blocului in care locuia, scrie Press Alert.

Caderea i-a fost fatala. Barbatul locuia impreuna cu sotia lui. La locul incidentului, pe strada Versului, au ajuns echipaje de la Politie si SMURD. Medicii nu au mai putut face altceva decat sa constate decesul, mai adauga sursa citata.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Politistii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta si urmeaza sa stabileasca imprejurarile care au dus la decesul barbatului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI