Close sidebar
Close sidebar

Un bătrân din Vrancea a fost transportat cu elicopterul la spital, după ce a fost prins sub un tren

Un bătrân de 71 de ani a fost transportat miercuri cu elicopterul la spital, după ce a fost prins sub un tren, în gară la Voetin, comuna Sihlea, şi a suferit leziuni grave la membrele inferioare, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

Diana Bostan,

Bătrân prins sub tren

[Sursa foto: ISU Vrancea]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pompierii din Focșani au intervenit pentru eliberarea unui bărbat prins sub un tren, în satul Voetin, comuna Sihlea, județul Vrancea.

Bărbatul a rămas prins sub un tren

"Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit pentru eliberarea unei persoane prinse sub un tren, în satul Voetin din comuna Sihlea. A fost solicitat elicopterul SMURD de la Galaţi, deoarece victima, un bărbat în vârstă de 71 de ani, a suferit leziuni grave la membrele inferioare", a precizat ISU Vrancea.

Citeste si: Adolescenți filmați în timp ce aleargă în fața unui tren care se apropie cu viteză

Potrivit sursei citate, până la sosirea forţelor de intervenţie, bărbatul a fost extras de sub tren de către cetăţeni.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea.

Pacient mort după ce a căzut de la etajul al treilea al SJU Târgu Jiu

Un pacient a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Târgu Jiu.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Un bărbat de 87 de ani, din comuna gorjeană Crușeț, a murit noaptea trecută după ce a căzut de la etajul al treilea al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Din păcate, căzătura i-a fost fatală.

Citeste si: A murit în timp ce dansa la o nuntă. Bărbatul de 36 de ani, tatăl a doi copii, s-a prăbușit din senin

IPJ Gorj efectuează cercetări în acest caz, iar după finalizarea cercetărilor, se vor stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragicul eveniment. Bărbatul era internat din data de 1 mai, când a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe cu ambulanța, fiind supus unei intervenții chirurgicale la scurt timp.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI