Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Un bătrân dispărut într-o pădure din Botoșani este căutat de zeci de polițiști și jandarmi

Zeci de polițiști, jandcarmi și pompieri participă la căutarea unui bătrân de 78 de ani, dispărut într-o pădure din comuna Vorona, Botoșani.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, a declarat că bărbatul a părăsit în mod voluntar locuința, vineri dimineață, și a mers în pădurea din localitatea Vorona.

"Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să apeleze la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie", a transmis Nenişcu.

Citeste si: Un adolescent de 17 ani din Bacău a dispărut. Poliția îl caută

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Dorina Lupu, a informat că la căutare participă 30 de pompieri. Bărbatul are 78 de ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Verificările se desfăşoară atât în pădure, cât şi în zonele adiacente, suprafaţa scotocită fiind de aproximativ 11 kilometri pătraţi. Alături de pompieri, jandarmi şi voluntari, la căutari participă şi persoane care cunosc pădurea, ocupându-se cu transportul şi manipularea masei lemnoase", a

precizat Dorina Lupu.

Citeste si: Un bărbat a dispărut în mare la Eforie Nord și este căutat

Constantin Marițanu are înălțimea de 1,70 metri, greutatea de 70 de kilograme, ochii căprui și părul grizonat.

Un adolescent de 17 ani din Bacău a dispărut

Polițiștii băcăuani solicită sprijinul cetățenilor pentru depistarea unui adolescent de 17 ani, plecat de la domiciliu.

Acesta nu a mai revenit până în prezent.

Citeste si:  Andreea a dispărut de acasă și este de negăsit. Minora are 15 ani și este din județul Giurgiu

Teodor Mihai ȘENCHEA  este din municipiul Bacău, are 1,75 m înălţime, 64 kg şi păr brunet. În momentul plecării, acesta purta o şapcă albă, pantaloni negri cu dungi albe, adidaşi de culoare maro, bluză vişinie şi un ghiozdan gri.

Cetățenii care pot ajuta cu detalii sunt rugați să ia legătura cu Poliţia Municipiului Bacău (tel. 0234.202056, Dispecerat IPJ Bacău, tel. 0234.202000) sau să apeleze 112.

Citeste si:  Alertă! Copil dispărut: Familia și poliția cer ajutorul populației pentru a-l găsi pe Ștefan

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI