Potrivit reprezentantilor Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui, barbatul de 88 de ani a sarit în gol de la etajul intai al toaletei pavilionului Sectiei de Infectioase, iar din cauza leziunilor suferite la impactul cu solul a murit.


Anterior gestului suicidal, batranul ar fi avut o discutie conflictuala cu fiul sau in salonul unde era internat de pe data de 18 martie, cu o infectie urinara.

Barbatul a mers apoi la baie, iar cand asistenta a intrat in salon pentru o testare antivirotica a constatat ca pacientul disparuse. Cadrul medical a inceput sa-l caute pe batran, acesta fiind gasit cazut pe beton, langa cladirea sectiei, in dreptul ferestrei de la toaleta. Asistenta a solicitat interventia echipajului specializat în resuscitari, însa barbatul nu a mai putut fi salvat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

”In urma verificarilor facute, am constatat ca nu a existat niciun viciu de procedura In gestionarea cazului de catre personalul medical. De aceea, nu am ce sa le reprosez medicului de garda, asistentei sau infirmierei.

Pacientul nu a dat semne de agitatie psihomotorie anterior incidentului care sa impuna consult psihiatric”, a declarat, joi, pentru News.ro directorul medical al SJU Vaslui, Lelia Croitoru.

Politia Vaslui a declansat o ancheta în acest caz pentru a stabili in ce conditii s-a petrecut incidentul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si