Close sidebar
Close sidebar

Un batranel a fost filmat pe holul unui spital rugandu-se de medici sa il ajute. Barbatul striga incontinuu: "Nu mai pot"

Mai multi cititori ai Stirilor Kanal D ne-au trimis o inregistrare cu un batranel aflat la Centrul de Primiri Urgente care cere ajutor pe holurile spitalului, timp de cateva minute. Batranul striga incontinuu „Nu mai pot”, insa nimeni nu pare sa il bage in seama.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform celui care a postat inregistrarea pe Facebook, scena ar fi avut loc la Spitalul Municipal de Urgenta Roman. Nu se stie daca batranelul este bolnav sau ce s-a intamplat cu el, cert e ca in cele aproape patru minute de inregistrare, nimeni nu vine sa il intrebe ce e cu el, desi spune incontinuu: „Nu mai pot”.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ba mai mult, in tot acest timp, pe langa el au trecut mai multi medici, insa nimeni nu l-a intrebat nimic si nici nu i-a oferit ajutor. La un moment dat, batranelul pare ca vorbeste cu cineva, insa, la scurt timp, i se inchide usa in nas.

Oamenii care au vazut inregistrarea pe pagina de Facebook sustin ca nu e singura situatie de acest fel. Cel care a postat inregistrarea pe retetaua de socializare spune ca o ora s-a rugat batranul de medici.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI