Close sidebar
Close sidebar

Un bebeluș a fost găsit mort pe o stradă din Hunedoara! Copilașul era aruncat lângă coșul de gunoi, în zăpadă

O femeie din Petroșani a anunțat autoritățile, marți dimineață, după ce a găsit pe stradă, lângă gunoi, un nou-născut mort. Copilul se afla pe un maldăr de zăpadă.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Polițiștii si procurorii din Petroșani se află în aceste momente la fața locului unde efectuează cercetări pentru a afla cum a fost posibil ca un copil sa fie aruncat pe zăpadă la coltul unui bloc din Petroșani.

Citeste si: GROAZNIC! Bebeluși LEGAȚI de pat cu cordoane și plini de urină și fecale! Imagin REVOLTĂTOARE dintr-o maternitate! Mama micuților e în stare de ȘOC!

“În data de 05.02.2019, ora 09:21, Poliția Municipiului Petroșani, a fost sesizată prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că, în municipiul Petroșani, a fost găsit cadavrul unui bebeluș.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Nu se poate numi MAMĂ! O tânără din Satu Mare și-a scos la vânzare propriul copil! "Îl dau cu 10.000 de euro. Nu am bani să-l cresc!"

Mama bebelușului este căutată acum de poliție

Cercetările sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani.”, au declarat reprezenții IPJ-Hunedoara, potrivit observatorulnational.ro.

Oamenii legii încearcă să o găsească pe mama bebelușului și să stabilească modul în care s-a petrecut nenorocirea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI