Close sidebar
Close sidebar

Un bebelus a fost lasat inchis in masina de catre proprii parinti in parcarea unui mall din Cluj - Ce s-a intamplat cu micutul e ingrozitor - "Nu e treaba voastra ce facem noi cu copilul nostru!"

Imagini de-a dreptul revoltatoare au fost surprinse de catre cetateni in parcarea unui mall din Cluj Napoca. Un bebelus de numai cateva luni a fost lasat pur si simplu in masina de catre parintii lui in timp ce acestia si-au facut linistiti cumparaturile.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Copilul a fost descoperit de catre trecatori si au fost alertati de plansetele puternice care veneau dinspre masina. Cand s-au apropiat l-au vazut pe micut care urla de mama focului, fiind singur in masina.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Azi, in jurul orei 13:30, in parcarea mall-ului Vivo din Cluj Napoca a fost gasit intr-o masina un bebelus care plangea foarte tare, parintii lui uitandu-l acolo in jur de o ora. Ei au mers la cumparaturi, iar micutul a fost scos din masina si suspina de la atata plans. Oamenii au vrut sa sparga geamul, dar le-a fost teama sa nu fie acuzati de vandalism dupa.

Au sunat la politie si pana a ajuns echipajul, au sosit parintii. Peste 40 de minute dupa ce oamenii s-au sesizat.", a scris cineva pe retelele de socializare.

Parintii micutului urmeaza acum sa discute cu autoritatile pentru a lamuri situatie. Stirea in sine a provocat un val de indignare in randul altor parinti pe retelele de socializare, mai multi parinti acuzandu-i pe cei doi de iresponsabilitate. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI