Close sidebar
Close sidebar

Un bebeluș de 10 luni, chinuit de asistente! I-au făcut clismă cu apă fierbinte - Ce a urmat este dureros

Un bebeluș de doar 10 luni trece prin clipe cumplite și prin dureri greu de suportat, după ce asistentele unui spital i-au aplicat greșit o procedură.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Copilul a ajuns la terapie intensivă, starea lui fiind una critică, după ce asistentele de la Spitalul de Boli Infectioase Shymkent, din sudul Kazakhstan, i-au făcut clismă cu apă fierbinte.

Micutul Nurislam era tratat pentru o infecție respiratorie acută, scriu cei de la The Sun.

La trei zile de la începerea tratamentului copilul a început să se simtă mai bine, însă, din cauza pastilelor, medicul i-a prescris o clismă. Asistentele i-au făcut clisma cu apă fierbinte și din acest moment a început drama familiei și chinurile micuțului.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un român și-a ucis iubita și a îngropat-o! E halucinant ce au descoperit autoritățile

În momentul în care apa a intrat în intestine, copilul a început să urle de durere. Mama le-a implorat pe asistente să se oprească, însă ele nu au ascultat și și-au continuat procedura. "Noi știm mai bine", a fost replica lor.

Nurislam a suferit arsuri grave.

„Am vazut ca pielea de pe funduletul fiului meu era grav arsa. Fesa dreapta era plina cu basici uriase. Nu pot sa va spun ce groaza am simtit cand am vazut asta. Am dat fuga la cabinetul medicului si i-am spus doctorului ca asistentele mi-au ars fiul.”

Copilul se află acum la terapie intensivă și se luptă pentru viața lui. Șansele micuțului sunt minime, medicii fiind rezervați în ceea ce-l privește.

Acesta are dureri cumplite și primește anașgezice puternice.

Medicii nu le spun nimic părinților, în timp ce copilul urlă tot timpul de durere, iar atunci când are scaun, sângerează.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI