Close sidebar
Close sidebar

Un bebeluș de 3 zile a fost abandonat într-o cutie la -20 de grade, în Siberia

Un bebeluș care a fost abandonat la -20 de grade Celsius, pe o stradă dintr-un sat din Siberia, se simte acum bine, anunță autoritățile.

Alexandra Bercea,

Un bebeluș de 3 zile a fost abandonat într-o cutie la -20 de grade, în Siberia

[Sursa foto: gettyimages]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nou-născutul a fost găsit vineri, într-o cutie de carton, de cinci adolescenți care ieșiseră la plimbare pe un drum izolat, lângă satul Sosnovka, în apropiere de Novosibirsk.

Fetița a fost dusă de urgență la spital de părinții unuia din adolescenți, unde medicii au fost surprinși să constate că era într-o stare relativ bună având în vedere condițiile în care a fost găsită.

Citeste si: Un copil în vârstă de 4 ani a fost abandonat în scara unui bloc din Capitală. Nimeni nu a anunțat autoritățile

În acest caz a fost deschis un dosar penal

Polițiștii o caută pe mamă și au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor a unui minor.

Cuplul care a dus-o la spital vrea să o adopte, însă trebuie să aștepte să vadă dacă rudele ei pot fi găsite.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tatăl unuia dintre adolescenți care au găsit copilul, Dmitri Litvinov, a spus că cei cinci băieți au ieșit la plimbare în ziua de Crăciun pe stil vechi.

Citeste si: VIDEO| Anchetă la un centru de plasament din Ilfov. Discuția uluitoare dintre o angajată și o copilă care cere intimitate: ,,Păi știe, i-am spus noi”

„Înăuntru era o fetiță învelită într-o pătură ca o cârpă și o sticlă”

„Era deja întuneric și și-au aprins lanternele de la telefoane ca să vadă ce era în cutie”, a spus acesta. „Înăuntru era o fetiță învelită într-o pătură ca o cârpă și o sticlă”, a adăugat el.

El și soția sa, Anna, au fost chemați la fața locului de fiul lor, Renat. Au dus copilul cu mașina la un spital din oraș.

Medicii s-au temut că fetița, care avea atunci aproximativ 3 zile, suferise degerături și în aceste condiții nu ar fi supraviețuit. Însă, după ce a fost încălzită, a fost examinată, iar medicii au constatat că nu era în pericol. Ulterior a fost transferată la un spital pentru copii, unde a fost bine îngrijită.

Anna Litvinova a spus că toți angajații de la spital, dar și ea, au plâns când au auzit că fetița este sănătoasă.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cuplul, care are deja trei băieți, își dorește să o adopte pe fetiță, dar trebuie să aștepte îndeplinirea tuturor procedurilor legale.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru o mamă și bebelușul ei nou născut. Au murit în maternitate la scurt timp după naștere

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI