Tragedie într-o casă din Dolj! O mamă a avut parte de șocul vieții ei. Femeia și-a găsit bebelușul de doar 5 luni fără suflare. Micuțul s-a sufocat între saltea și niște scânduri puse de părinți în jurul patului în care se afla cel mic. Părinții au pus scândurile tocmai ca bebelușul să nu cadă din pat, însă nu s-au gândit niciodată la ce e mai rău, spun surse locale, scrie Medafax.

Bebelușul a căzut și s-a sufocat.  

Citește și: România, împărțită între caniculă și furtuni! Harta zonelor vizate de avertismentul meteorologilor

bebelus, copil mort, sufocat, accident dolj

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Alarma s-a dat joi dimineață, în jurul orei 8:44, atunci când femeia de 44 de ani a sunat la 112 și a anunțat că l-a găsit pe bebeluș fără suflare. Autoritățile au venit la adresa indicată, dar nu au mai putut decât să constate decesul micuțului.

„La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au constatat că cele sesizate se confirmă, mama minorului găsindu-l pe cel mic pe marginea patului din camera de locuit, fiind căzut între saltea și scândura superioară de la pat.

La fața locului a fost prezent și un echipaj SAJ, din nefericire, copilul fiind decedat”, transmite Poliția Dolj.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă și fac în continuare cercetări pentru a determina cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Citește și: Destin nefast pentru un bărbat! A sărit din mașină pentru a se salva, dar a murit. Cei doi pasageri au supraviețuit

bebelus, copil mort, sufocat, accident dolj


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si