„În cursul nopţii, în jurul orei 2,00, s-a primit un apel 112 privind decesul unui sugar din comuna Năneşti. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năneşti, dar şi un echipaj de la ambulanţă, iar cadrele medicale au constatat decesul. Din primele verificări efectuate la faţa locului şi în urma examinării sumare a cadavrului fetiţei de două luni, nu au fost constatate urme de violenţă",  a

transmis IPJ Vrancea.

Dosar penal pentru moarte suspectă

Mama bebeluşului a fost cea care a sunat la 112 pentru a solicita ajutor, copilul fiind găsit decedat de către echipajul care a ajuns la fața locului. 

Citește și: Ce s-a întâmplat cu cel care a ucis-o pe Maria, fata de 14 ani din Botoșani? Decizia momentului

În acest caz, autoritățile vrâncene au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzei decesului.

Trupul copilului a fost transportat la Secţia Anatomie Patologică a spitalului judeţean Vrancea, în vederea efectuării necropsiei.

UPDATE: Tragedie în ziua de Crăciun, în Dolj: un bărbat a fost decapitat cu o drujbă. S-a aflat cine este criminalul

O crimă șocantă a avut loc în județul Dolj. Ucigașul a tăiat capul unui om cu drujba și este căutat de polițiști.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Primul telefon pe care l-am primit a fost ieri dimineață, pe la ora 7:00. M-a sunat o vecină, și mi-a spus să iau primul avion pentru că tatăl meu este mort. A mai spus că ea l-a găsit jos, într-o baltă de sânge.

Am întrebat dacă este sigură că este mort și mi-a spus că tocmai ce sunase la 112 și aștepta să ajungă poliția. După ce a venit poliția, mi-a confirmat că este mort.

 

Citește și: Accident teribil în prima zi din an: O femeie şi un bărbat au murit pe loc

A fost omorât, din câte am înțeles, de doi indivizi. L-au decapitat cu o drujbă! Astfel de lucruri numai în filmele de groază auzi”, susține bărbatul.

Cunoscuții susțin că tânărul de 25 de ani este cunoscut ca având probleme psihice, ba chiar ar fi violat o bătrână.

Pentru fapta lui bărbatul a fost internat, fiind externat cu tratament la domicili


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si