Close sidebar
Close sidebar

Un bebelus din Constanta a ajuns la spital cu bronsiolita, dar a murit de rujeola

Un copil in varsta de 9 luni a murit in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, de rujeola.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Copilul a fost internat in perioada 15 – 21 mai la Spitalul Judetean Constanta cu bronsita, dar dupa mai putin de 10 zile, a revenit in stare grava. „El a revenit, in 29 mai, cu o forma fulminanta de rujeola.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Au fost recoltate probe, boala fiind confirmata pe 30 mai, in urma analizelor de laborator. Pacientul a suferit complicatii, pe fondul unei imunitati scazute, iar in data de 13 iunie, acesta a decedat”, a spus dr.

Loti Popescu din cadrul DSP Constanta, potrivit Reporter NTV.

Pe grupurile de mamici de pe Facebook se discuta intens subiectul decesului micutului. Acestea spun ca bebelusul care a avut initial bronsita, a fost pus in acelasi salon cu micuti care aveau rujeola. Bebelusul decedat nu era vaccinat contra rujeolei, acesta avand doar 9 luni, iar vaccinul se face abia la varsta de 11 luni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI