Close sidebar
Close sidebar

Un bebeluș din Galați a fost aruncat în toaletă chiar de mama lui

Incident grav la Galați. Un bebeluș se află în stare gravă după ce a fost aruncat în toaletă de mama lui.

C.D.,


DISTRIBUIE
acest articol

Duminică, un nou-născut a fost aruncat în toaleta din curte de mama lui. Femeia, în vârstă de 33 de ani, și-a aruncat propriul copil în WC.

Din fericire, copilul a fost salvat și dus la Spitalul de Pediatrie din Galați, fiind internat în stare gravă la Terapie Intensivă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: VIDEO. Mama si fiul disparuti la picnic au fost gasiti

„A fost un apel la 112. Ieri, un bărbat a anunţat că a auzit scâncete de copil dintr-un wc din spatele locuinţei.

La faţa locului s-au dus poliţiştii, un echipaj de pompieri şi o echipa SMURD. Copilul a fost resuscitat la faţa locului, apoi a fost dus la spital. Mama are 33 de ani, se pare că ea l-a aruncat în latrină. S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală a nou născutului de către mamă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin pentru mediafax.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI